Ξύλινες Συνθετικές Πισίνες
Videos Manual

Η Intex προσφέρει επίσης την πολύ όμορφη σειρά Graphite Gray Panel Pool η οποία ακολουθεί τα τελευταία trend των εξωτερικών deck όπου με τιμή ΙΝΤΕΧ έχετε μια πιίσίνα με όψη high end, μετατρέποντας τον κήπο σας σε όαση. Τα εξωτερικά panels, έχουν την όψη του ξύλου -είναι κατασκευασμένα από υψηλής πυκνότητας πλαστικό μειόνοντας την φθορά από το χρόνο και τις καιρικές συνθήκες παρέχοντας επίσης προστασία από διάφορους μικροοργανισμούς (μυρμήγκια, τερμίτες, σαράκι κλπ). Ακόμη καλίτερα η Graphite Panel Pool είναι εύκολη στην συναρμολόγηση και βέβαια τα αξεσουάρ που την ακολουθούν όπως το φίλτρο άμμου Kystal Clear Filter pump την καθιστούν μία εξαιρετική επιλογή.

Ξύλινη Συνθετική Πισίνα
Κωδικός: IN-26384
Μέγεθος: 478 x 124 cm
Χωρητικότης νερού: 16805 lit
Τιμή:
€ 1,649.00
Αυτό το προϊόν έχει εξαντληθεί.

Ακολουθώντας τις τελεταίες τάσεις για έπιπλα κήπου και καταστρώματα, οι πισίνες Graphite Gray Panel™ Pool, αποτελούν μια στυλιστικά όμορφη λύση. Συνδυάζει εμφάνιση σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή που μόνο από την INTEX μπορείτε να αναμένετε. α πάνελ είναι κατασκευασμένα από πλαστικό υψη΄

- Στον παρακάτω πίνακα, είναι με πορτοκαλί χρώμα τα αξεσουάρ της επιλεγμένης πισίνας. Στις πρώτες στήλες του πίνακα, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικούς κωδικούς προϊόντων για σύγκριση.
Κωδικός Διαστάσεις
(cm)
Χωρητικότης
νερού
Τιμή
IN-26384 478 x 124 16805 lit € 1,649.00